SPG és SPGV tömlővizsgáló

Gyártó: 

  • Az SPG tömlővizsgáló eszközzel minden tűzoltó készülék tömlőjének (pisztollyal) tömörségét, vízhatlanságát lehet vizsgálni.
  • Az SPGV tömlővizsgáló eszköz szintén alkalmas a tűzoltó készülékek tömlőjének (pisztoly nélkül), valamint a biztonsági szelepeknek és csatlakozóknak a vizsgálatára.
  • Tűzoltó készülékek tömlőit kinyújtott hosszban vizsgálhatja SPG vizsgálóeszközben.
  • Az SPG-t magasnyomású tömlővel (250 bar) csatlakoztathatja a nitrogénpalackhoz. Nyomáscsökkentő a berendezésben található, melyen a kívánt vizsgálati nyomást beállíthatja. Tűzoltó készülék tömlőjét adapter csatlakoztatásával ellenőrizheti. A biztonságos vizsgálathoz a gépen átlátszó, lezárható fedél áll rendelkezésre.
  • Az SPGV tömlővizsgáló eszköz működésében szinte ugyanaz mint az SPG, de ennél a készüléknél lehetőség van a tűzoltó készülékek pisztoly nélküli tömlőjének vizsgálatára is, valamint a tűzoltó készülékek biztonsági szelepét és más csatlakozásokat is ellenőrizhet ezzel az eszközzel.

1. kép: SPG tömlővizsgáló eszköz

2. kép: Az SPGV tömlővizsgáló eszközzel a tűzoltó készülék tömlőjét pisztollyal és pisztoly nélkül, valamint a csatlakozásokat, biztonsági szeleppel vizsgálhatja egy időben

3. kép: A tűzoltó készülék tömlőjét pisztoly nélkül vizsgálja, a nyomás megtartását a rászorított gumilap biztosítja, a tömlőt így kinyújtott állapotban vizsgálhatja

4. kép: Szelepellenőrző fejek a biztonsági szelepekhez

rlslampa